Even voorstellen

Mijn naam is Fred Besemer. Ik ben geboren in 1952 in de stad Utrecht. 

Vanaf 1975 ben ik actief in verschillende vormen voor jeugdhulpverlening en vanaf 1991 in de geestelijke gezondheidszorg eerst als hulpverlener en beleidsadviseur informele zorg en vrijwilligersbeleid. 

Mijn zevenjarige opleiding tot gestalttherapeut volgde ik bij de Noord Nederlandse Gestalt Organisatie, de Nederlandse Vereniging voor Gestalttherapie en de Stichting Integratieve Psychotherapie Opleidingen (STIPO). 

Mijn trainers waren Wendela ter Horst, Richard Peterson en Daan van Praag voor gestalttherapie en Ghislaine Bromberger voor het onderdeel Gestalt in organisaties. Ik deed de afgelopen jaren workshops bij Barry Goodfield (video-diagnostiek en werken met trance), Ervin en Miriam Polster, Gary Yontef, Marty From, Bob en Rita Resnick voor gestalt- en relatietherapie.

Sinds 2002 ben ik ingeschreven in het Europese register als gestalttherapeut ER® en houder van het EuroCertificaat voor Psychotherapie (ECP). Lid van de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT), de Europese Associatie voor Gestalttherapie (EAGT) en geregistreerd bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP) en lid van de Europese Associatie voor Psychotherapie (EAP)

De kennis en vaardigheden die ik opdeed zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling als man, als mens en als hulpverlener van grote waarde. Zij ondersteunen mijn behoefte om ook anderen te helpen en te stimuleren tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor denken, voelen en handelen. Nu meer en beter in contact met mezelf en anderen, geniet ik zeer van de ontwikkeling en groei van de mensen met wie ik werk.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.